Fiets verhuur

Fiets verhuur

Tijdens hun verlof aan de kust willen de meesten mensen ook wel een fiets huren om de omgeving te verkennen. Met een fiets ben je immers overal welkom, in het centrum van Oostende kan je alle straten verkennen, eenrichtingsverkeer is veelal niet van toepassing voor fietsers. Ook de op dijk zijn fietsen toegelaten, je fiets er zo tot in Middelkerke of Westende en je passeert vele leuke stopplaatsen. Voor een lunch onderweg is er een groot aanbod van horeca zaken op de dijk en pop-up beachbars in het seizoen, telkens met zicht op zee.
Meer geoefende fietsers kunnen zeker een rit in het hinterland overwegen, Diksmuide, Veurne, Brugge, Torhout en talrijke landelijke gemeentes liggen allemaal op fietsafstand.

E-bike

De laatste jaren is de vraag naar e-bikes explosief gestegen. Met een e-bike ben je in staat om veel grotere afstanden af te leggen. Misschien is uw condities niet optimaal of heb je een beperking? Met een e-bike kan iedereen fietsen met een minimale inspanning. Afhankelijk van de gekozen ondersteuning heeft een e-bike een bereik van wel 100km. Dat is ruim voldoende voor een volledige dag fietsplezier. Een streek verkennen per fiets is nog steeds de beste manier om zoveel mogelijk te zien in een bepaalde tijd.
Als je nog nooit met een e-bike gefietst hebt, is dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met een aangename manier van fietsen. Onze mensen staan klaar om je te adviseren en geven ook een degelijke uitleg over de werking.
In het gamma fiets verhuur zijn er ook tandems beschikbaar zowel als gewone of elektrische uitvoering, probeer zeker deze uniek fietservaring.

Bekijk de prijslijst voor alle verhuurprijzen van citibikes en e-bikes. Per uur, per dag,… ook voor groepen.

Altijd grote vooraad van diverse fietsen

Er is steeds een ruime keuze beschikbaar van recente fietsen.

  • Kinderfietsen
  • Citybikes dames/heren
  • e-Bikes dames/heren
  • Tandems
  • e-Tandems

“Met de ganse familie een fiets huren is een gezonde en sportieve uitstap voor de hele dag.”

Prijs Fiets Verhuur

€ 7

1 uur

€ 9

2 uren

€ 15

max. 10 uren

Fiets verhuur

Lindakarts heeft jarenlange errvaring met het verhuren van fietsen. Er staan divers fietsen van hoge kwalitiet te beschikking. Zowel een standaard stads fiets of en e-bike. Plezier gegarandeerd voor jong en oud.
Groepen reserveren best op voorhand.

Gocarts, e-bikes, steps, segway..

In aanvulling op de fiets verhuur is er ook een flink aanbod andere kustrijwielen. Diverse gocarts voor 1 tot 9 personen, maar ook elektrische steps en Segways zijn beschikbaar in  verhuur.

 

gocart verhuur