Gocart verhuur

Gocart verhuur

De mooie en brede dijk in Oostende leent zich uitstekend om per gocart de kustlijn te verkennen. Als je richting Mariakerke vertrekt, passeer je tal van bezienswaardigheden; het imposante Kursaal, het belle-époque gebouw Villa Maritza, de Koninklijke Villa en Gaanderijen, het Thermae Palace, de Wellington renbaan, dat zijn stuk voor stuk unieke bezienswaardigheden die je gezichtsveld kruisen, terwijl je op de gocart aan het trappen bent. Voor je het weet ben je in de deelgemeente Mariakerke.
Maar ook de ander richting uitrijden loont zeker de moeite, je ziet de strekdam, de haven, de visserskaai, de Amadine, het station, de jachthavens…

Verfrissend

Van de gezonde zeelucht of van al dat trappen heb je mogelijks flinke dorst  gekregen of heb je zin in een ijsje of wafel?  Dan kan je even halt houden aan een van de vele uitbatingen. Maar als je op tijd terug moet zijn bij de gocart verhuur, kan je  dit ook uitstellen tot na de rit. Bij de gocart verhuur zijn er diverse snacks,  drinks, pannenkoeken en wafels verkrijgbaar. Probeer zeker ook eens het ambachtelijk bereid ijs in diverse smaken.

Gocarts 1 - 9 personen

Voor de allerkleinsten is er de duw-gocart. Of je kiest een gocart voor 1,2,3,4,6,8 of 9 personen.

Diverse modellen

Voor de kinderen zijn er diverse modellen beschikbaar, telkens in toffe kleuren of volgens een thema. De volwassen kunnen kiezen uit een groter model tot 9 personen.

e-Gocarts

Net zoals bij de fietsen bestaat er ook een elektrische gocart of e-gocart. Ideaal om iets grotere afstanden te overbruggen.

Perfect onderhouden

Het aangeboden materiaal is steeds recent en uitstekend onderhouden.

Korting voor groepen

Groepen kunnen een korting bekomen, reserveer op voorhand.

Beste service

Sedert 1978 kan je Lindakarts op een uitstekende service rekenen voor alle gocart verhuur.

Altijd grote vooraad van diverse modellen

Er is steeds een ruime keuze beschikbaar van recente gocarts. Kleine maar ook iets grotere kinderen vinden zeker hun keuze in het aanbod. Voor volwassenen zijn er groter modellen beschikbaar. Gocart verhuur is mogelijk vanaf 1 persoon maar evengoed neem je met 9 personen plaats op hetzelfde kustrijwiel.

gocart verhuur

“Een bezoek aan de kust is niet compleet als je geen gocart hebt gehuurd.”

Prijs GoCart Verhuur1 Persoon

€ 6

30 minuten

€ 8

60 minuten

€ 12

120 minuten

Gocart verhuur

Stel het geduld van de kinderen niet langer op de proef. Kom zeker eens langs en kies een toffe gocart uit ons aanbod. Plezier gegarandeerd voor jong en oud.
Groepen reserveren best op voorhand.

Fietsen, e-bikes, steps, segway..

In aanvulling op de gocart verhuur is er ook een flink aanbod andere rijwielen. Diverse stadsfietsen maar ook vooral de e-bikes zijn heel populair. Verder zijn ook elektrische steps en de Segway beschikbaar in de verhuur.

 

gocart verhuur